Тваринництво

«Агроль» запустив на Львівщині комплекс із забою і переробки птиці

«Агроль» запустив на Львівщині комплекс із забою і переробки птиці

Компанія «Агроль» (Львівська область), яка спеціалізується на вирощуванні бройлерів, відкрила новий високотехнологічний м’ясопереробний комплекс із забою і переробки птиці.

Про це повідомили у компанії.

Наразі виробничі потужності підприємства дозволять переробляти 2 тис. голів птиці на годину. У майбутньому планується збільшити продуктивність.

Норми у сфері нагляду за безпекою і стандарту якості відповідають системі Global Food Safety. На заводі встановлені надсучасні фільтри й очисне обладнання.

«Оцінка впливу на довкілля підтвердила, що діяльність підприємства не нестиме жодних негативних наслідків для екології та населення», – наголосила заступниця директора з правових питань «Агролю» Роксолана Юрків.

До 2025 року компанія має намір відкрити мережу фірмових магазинів під торговельною маркою Agrol. А також збільшити обсяги вирощування птиці до 6 млн голів на рік за рахунок будівництва нових сучасних пташників, створення власного інкубатора і батьківського стада.

«Агроль» планує постачати свою продукцію не тільки на український, а й на зарубіжні ринки і посісти лідерські позиції серед вітчизняних виробників курячого м’яса.

Як повідомлялося, Володимир-Волинська птахофабрика відтермінувала здачу нового переробного комплексу.

Довідка

ТзОВ «Агроль» має дві птахофабрики на Львівщині потужністю понад 3,5 млн голів на рік. Вирощує птицю кросу Росс-308 за нідерландськими технологіями.