«Агроль» запустив на Львівщині комплекс із забою і переробки птиці
Компанія «Агроль» (Львівська область), яка спеціалізується на вирощуванні бройлерів, відкрила новий високотехнологічний м’ясопереробний комплекс із забою і переробки птиці.
Про це повідомили у компанії.
Наразі виробничі потужності підприємства дозволять переробляти 2 тис. голів птиці на годину. У майбутньому планується збільшити продуктивність.
Норми у сфері нагляду за безпекою і стандарту якості відповідають системі Global Food Safety. На заводі встановлені надсучасні фільтри й очисне обладнання.
«Оцінка впливу на довкілля підтвердила, що діяльність підприємства не нестиме жодних негативних наслідків для екології та населення», – наголосила заступниця директора з правових питань «Агролю» Роксолана Юрків.
До 2025 року компанія має намір відкрити мережу фірмових магазинів під торговельною маркою Agrol. А також збільшити обсяги вирощування птиці до 6 млн голів на рік за рахунок будівництва нових сучасних пташників, створення власного інкубатора і батьківського стада.
«Агроль» планує постачати свою продукцію не тільки на український, а й на зарубіжні ринки і посісти лідерські позиції серед вітчизняних виробників курячого м’яса.
Як повідомлялося, Володимир-Волинська птахофабрика відтермінувала здачу нового переробного комплексу.
Довідка
ТзОВ «Агроль» має дві птахофабрики на Львівщині потужністю понад 3,5 млн голів на рік. Вирощує птицю кросу Росс-308 за нідерландськими технологіями.