Тваринництво

«Агроекологія» планує вивести на ринок нові молочні продукти

Підприємство «Агроекологія», що займається органічним землеробством на Полтавщині, працює над створенням рецептів здорових сирних десертів.

Про це AgroTimes розповів Гліб Лук’яненко, генеральний директор ПП «Агроекологія».

«Ми не хочемо виводити на ринок традиційні продукти й «рубатися» з конкурентами за місце на полиці, а прагнемо знайти свою нішу, — зазначив він. — Наприклад, запропонувати споживачу нові молочні продукти».

Перед запуском здорових сирних десертів у виробництво підприємство планує відпрацювати їх рецепти на кафедрі переробки в німецькому технікумі.

За його словами, «Агроекологія» постійно розвивається, для чого ставляться вищі цілі й є чітке розуміння, як їх досягти.

«Найбільшим нашим досягненням я вважаю команду, з якою можливо досягнути поставленої мети, — вважає пан Гліб. — На своєму підприємстві вибудовуємо роботу так, щоб мотивувати людей, дати їм можливість розвиватися по горизонталі». 

Нагадаємо, підприємство «Агроекологія» формує перелік показників ефективності. Також ми писали, що «Агроекологія» шукає партнерів для формування спільного органічного кошика.