Заморожування ревеню розширило сезон продажів
Господарство «Органік експерт» (ТМ «Осьо»), що в селі Райківщина на Київщині вирощує 10 га ревеню, та 7 га інших овочів, продає продукцію в свіжому виді через соцмережі та магазини в сезон, а в замороженому – поза сезоном всередині країни та на експорт.
Про це повідомляє журнал «Плантатор».
«Минулого року ми вже постачали заморожений ревінь на переробне підприємство в Нідерландах», – розповіла Юлія Ворощук, керуюча партнерка підприємства.
Послугу із заморожування господарство отримує на одному з українських заводів, який має лінію, сертифіковану під органік.
Там ревінь миють, заморожують, пакують у великі паперові мішки й відправляють на експорт.
Для вітчизняного ринку цього року планують випустити швидкозаморожений, різаний, розфасований по 400 г ревінь.
«Підготовчі роботи закінчені: сподіваюся, ніщо нам не завадить поставити цю продукцію до українських торговельних мереж, які вже знайомі з нашою замороженою спаржевою квасолею», – сказала Юлія Ворощук.
Читайте також: Соцмережі за рік дали «Осьо» 2 тис. замовників овочів та зелені