Виростити і продати якісну черешню – кейс Умані у Львові
Як організувати прибуткове виробництво черешні у кліматично вологих центральних областях та як оптимізувати його у період війни. Власний досвід цього на Міжнародному практичного форуму «Інтенсивний сад: зерняткові і кісточкові» представить Оксана Гордій, співвласниця та керівник проекту «Уманська фруктова компанія».
Про це повідомляють організатори заходу.
Зазначають, що Оксана Гордій свого часу вона змінила роботу в банківській сфері на сільське господарство. З 2009 року відповідала за впровадження, підтримку та проведення зовнішніх аудитів із стандарту GlobalG.A.P. на «Уманському тепличному комбінаті», з 2022 року – в «Уманській фруктовій компанії».
«Оксана Гордій безпосередньо керує технологічними процесами з вирощування черешні вже 7 років. Її досвід буде цікавий тим, хто прагне досягти якості вирощування черешні у центральних та західних областях України, де ця культура вимагає дуже ретельного захисту», – зауважують у повідомленні.
Журнал «Садівництво по-українськи» та сайт AgroTimes запрошують садівників ознайомитись з різними технологічними аспектами вирощування та збуту черешні у кейсі «Уманської фруктової компанії».
Ознайомитися з програмою форуму та зареєструватися для участі можна на спеціальному сайті: «Інтенсивний сад: зерняткові і кісточкові».