Овочі-Ягоди-Сад

Столові буряки зберігають за температури не вище 12 °С

Столові буряки зберігають за температури не вище 12 °С

Свіжі молоді буряки слід зберігати з листками у тарі в чистих складських приміщеннях за температури не вище 12 °С і відносної вологості повітря не менше 85%.

Також їх можна зберігати в холодильних камерах за температури 0 °С і відносної вологості повітря 90-95%.

Коренеплоди зберігають у підвалах у невеликих ящиках, попередньо пересипавши їх піском.

Добре зберігаються буряки в поліетиленових та крафтових мішках, в яких залишають отвір для притоку повітря, за температури 2-3 °С і відносної вологості 80-85%.

Для запобігання розвитку хвороб перед закладанням на зберігання столові буряки обробляють порошком крейди з розрахунку 0,2 кг на 10 кг коренеплодів.

AgroTimes

Додати коментар

Такий e-mail вже зареєстровано. Скористуйтеся формою входу або введіть інший.

Ви вказали некоректні логін або пароль

Sorry that something went wrong, repeat again!