Овочі-Ягоди-Сад

Greenyard Mycoculture у серпні почне виробляти третю фазу компосту для печериць

Greenyard Mycoculture у серпні почне виробляти третю фазу компосту для печериць

Завод компанії Greenyard Mycoculture (Умань, Черкаська область) у серпні почне виробництво третьої фази компосту для печериць, а реалізацію клієнтам – у вересні 2018 року.

Про це повідомив президент компанії Рафал Навроцьки.

Третя фаза компосту буде доступна як насипом, так і в брикетах. Для доставки компосту насипом компанія вже придбала три причепи з рухомою підлогою.

Обсяг виробництва третьої фази компосту складатиме 360-540 тонн на тиждень.

AgroTimes

Додати коментар

Такий e-mail вже зареєстровано. Скористуйтеся формою входу або введіть інший.

Ви вказали некоректні логін або пароль

Sorry that something went wrong, repeat again!