Європейські традиції виробників органічних яблук: родинна справа, простежуваність, позитивні емоції
В європейських фермерських традиціях вирощування органічного яблука можна виділити кілька акцентів.
Перш за все, це родинна праця і родинна власність, розповіла власниця розсадника родини Лановенко Валентина Лановенко.
Зазвичай фермер має близько 3 га саду та, об’єднавшись у кооператив, такі виробники досить добре просувають свою продукцію.
Важливий момент – простежуваність на упаковці. На пакуванні розміщується фото фермера, яке формує більшу довіру до виробника.
Ще один акцент – емоційна складова. «Фермера показано, що він із задоволенням і радістю збирає врожай, – зауважила Валентина Лановенко. – Таким чином позитивні емоції транслюються на покупця».
І нарешті, екологічний аспект. Він передбачає підтримання біорізноманіття, приваблення корисних комах у сад тощо. До прикладу, на упаковці виробник зазначає, що він не використовує хімічних препаратів, тим самим викликаючи довіру споживача до органічної продукції.
Додати коментар