Другий рік поспіль найсмачнішими перцями визнали Sweet Palermo
Вже другий рік поспіль іспанські споживачі нагороджують солодкі італійські перці Sweet Palermo компанії Рійк Цваан титулом «Смак року». І якщо торік був представлений лише червоний гібрид, то до 2021 року презентували увесь асортимент: перці червоного, жовтого та шоколадного кольорів.
Про це повідомляє FreshPlaza.
У компанії повідомляють, що всі три кольори були успішними, і тепер можуть гордо носити звання «Смак року 2021», який присуджується за товари, що виділяються на полицях завдяки своєму унікальному та привабливому смаку.
«Смак року» – це єдина знак схвалення, заснований виключно на смакових якостях продукту, перевірених споживачами. Global Quality Group координує присвоєння цих знаків більше 13 років в Іспанії та 20 років в інших країнах Європи.
Сенсорне дослідження в категорії перцю, проведене ALS Global Iberia, показало загальне задоволення від Sweet Palermo. Це визнання вважається особливо цінним, оскільки ALS Global Iberia – це незалежна лабораторія сенсорного аналізу, яка працює з групою з 80 іспанських споживачів, які регулярно купують і їдять перець.
Оцінка включала смак, зовнішній вигляд, аромат та текстуру всієї гами Sweet Palermo у кольорах червоний, жовтий та шоколад. Результати сенсорного дослідження показали видатні бали з точки зору споживчих переваг та прийняття Sweet Palermo.
«Це нове визнання є важливим для бренду Sweet Palermo, оскільки воно підтверджує довіру споживачів як до торгової марки, так і до характерного смаку та якості нашого асортименту», – сказав Хав’єр Гарсія Рігол, спеціаліст з мереж Rijk Zwaan Ibérica.
Читайте також: Помаранчевий перець виявився корисніший для зору за моркву