Техніка

Новинки від Joskin

Новинки від Joskin

За 50 років своєї присутності на ринку компанія JOSKIN є лідером у секторі транспортних перевезень і внесенні органічних добрив.

 

Цього року компанія JOSKIN відсвяткувала свій 50-річний ювілей. За плечима — чимало наукових досліджень і ноу-хау, які мають полегшити життя фермера й зробити його роботу продуктивнішою. Вже тривалий час технічні розробки компанії, які йдуть на європейський ринок, доступні й для наших вітчизняних фермерів. Компанія завжди намагається відповідати вимогам часу, тому і лінійці її продукції товари, що потрібні в господарстві вже сьогодні.

 

Значну роль у компанії відведено цифровим технологіям, які покликані суттєво полегшити роботу дилерів і клієнтів компанії.

 

Цифрові вдосконалення

 

У 2018 році JOSKIN офіційно представив свій новий додаток для планшетів, що призначений для дилерської мережі. Він допоможе оптимізувати зміст й актуальність комерційної інформації, яку дилери та імпортери JOSKIN використовують в роботі з клієнтами.

 

Додаток має дуже просту структуру, яка висвітлює сукупність модельного ряду JOSKIN, а також ефективну інтуїтивну навігацію, призначену для щоденного використання. Завдяки цьому додатку в будь-який час можна переглянути деталі різних моделей техніки й комплектації, отримати доступ до медіатеки, завантажити відео, фотографії, брошури, прайс-листи аксесуарів, презентації компанії тощо. Програма містить спеціальні налаштування цінових пропозицій, за допомогою яких продавці легко можуть надавати або відсилати поштою клієнтам свої комерційні пропозиції.

 

Хоча додаток спочатку буде доступний тільки для дилерської мережі JOSKIN, надалі планується адаптувати його і для широкого загалу.

 

Також із листопада 2018 року стала доступною нова версія порталу extranet — My Joskin. Ця платформа надає повну автономність дилерам як на рівні передпродажних консультацій, так і постпродажного обслуговування, а також допомагає їм максимально швидко реагувати на запити клієнтів. Завдяки цьому порталу суттєво полегшаться комунікації продавця й клієнта, поліпшиться сервіс для користувачів техніки Joskin. Можливості платформи My Joskin спрощують пошук технічної та комерційної інформації щодо продажу запасних частин, полегшують керування їх запасами в дилерів.

 

Оновлена лінійка Silo-SPACE

 

Компанія завжди тримає руку на пульсі, тому регулярно вдосконалює й адаптує свою продукцію, що дозволяє їй відповідати сьогоденним вимогам сучасних фермерів.

 

Так, на виставці «Агрітехніка» вперше була представлена оновлена лінійка Silo-SPACE2. Новий кузов має самонесне шасі, яке замінює стару конструкцію подвійного шасі. Ходова частина й дишель кріпляться безпосередньо до кузова. Крім низькопосадженого шасі ця модифікація дозволила зменшити вагу й збільшити висоту кузова до 200 мм. У результаті обсяг кузова збільшується.

 

Завдяки своїй конічній формі кузов став ширшим ззаду на 4 см. Інженери JOSKIN повністю змінили дизайн передньої стінки нового причепа Silo-SPACE 2. Тепер вона встановлена під кутом 22° щодо трактора, а не 10°, як це було раніше. Завдяки цьому збільшився обсяг кузова.

 

Усі моделі Silo-SPACE 2 оснащено в стандартній комплектації гідравлічною підвіскою JOSKIN, яка складається з двох закритих гідравлічних систем — по одній із кожного боку і гарантує підвищену стійкість.

 

Підвіска підсилює маятниковий ефект між першою й останньою віссю. Передня вісь може підніматися на 12,5 см, а задня — опускається. З ресорною або пневматичною підвіскою цей ефект настає пізніше, й потрібна велика сила тяги. Дишель оснащено параболічною підвіскою, гідравлічна доступна в опції. Дишель трохи нахилено й закріплено до шасі під кузовом. Як наслідок, з’єднання з трактором ще компактніше, до того ж зберігається маневреність. Транспортер розділено на дві частини в довжину. Швидкість вивантаження — вища на 25% (20 м/хв) щодо старої моделі.

 

Найзавершеніший модельний ряд

 

Тридцять років тому в компанії було розроблено й запатентовано розподільник Scalper — головний вузол знарядь для внесення рідини, який встановлюється на них і сьогодні. Відтоді лінійки інжекторів і штанг, що продає компанія, весь час удосконалювалися, завдяки чому JOSKIN може запропонувати сьогодні аграріям найзавершеніший модельний ряд, у якому вся увага прикута до двох нових концепцій.

 

Спочатку Pendislide Pro. Ця штанга доступна в чотирьох версіях (12, 13,5, 15 і 18 м), її випробували найвимогливіші клієнти. Штангу оснащено сошниками, щоб не забруднювати рослини. Для її встановлення не потрібно підіймального пристрою. Основна перевага — маятникова структура, оснащена системою Twist (протикрапельна система, що піднімає трубки й запобігає витіканню рідини), а також коректор ухилів, який дозволяє штанзі нахилятися незалежно від цистерни. Устаткування доповнюється опорними колесами для оптимального копіювання рельєфу.

 

Моделі Рenditwist і Рendi-slide Basic розроблено недавно, були передбачені для встановлення на раніше продані цистерни. Ці штанги, що доступні у версіях завширшки 6 і 7,5 м, не вимагають наявності специфічного обладнання на цистерні, їх установлюють безпосередньо на задній фланець. Одна умова — діаметр фланця має становити 650 мм. Керування штангами здійснюється за допомогою автомата, що полегшує маніпуляції оператора. Слово Basic належить до установки, але не до комплектації. Поряд із використанням з раніше проданими машинами, ці штанги являють собою ідеальне знаряддя для малогабаритної цистерни.

 

Розкидачі гною Joskin

 

Модельний ряд розкидачів гною складається сьогодні з шести моделей (чотири — з вертикальним розкидним механізмом і дві — з горизонтальним). Усього доступно 37 видів розкидачів, щоб задовольнити будь-яку потребу. Пропонують машини з різним об’ємом кузова — від 8 до 25 м. до дверей-гільйотини.

 

З початку випуску першого розкидача гною й до сьогодні лінійка JOSKIN весь час змінювалася й доповнювалася.

 

Серед новинок можна знайти малотоннажні розкидачі Siroko, механізм яких був модифікований. Модель Siroko повністю оцинкована й оснащена вузьким кузовом, що робить можливим установку коліс великого діаметра. Її також обладнано поперечною підвіскою, вона може мати як низьке, так і високе зчеплення.

 

У новій версії загальний діаметр і розмір валів збільшено. Діаметр вертикальної труби тепер набагато менший, ніж у попередній версії. Відкидні лопатки — істотно подовжені. Завдяки своїй рухомій концепції вони не контактують зі сторонніми предметами. Подовжені лопатки підвищують якість розкидання й подрібнюють продукт. Відповідно, обсяг розкиданого та подрібненого продукту збільшується.

 

Разом із новими валами вдосконалено й кузов, його висота та ширина збільшені. Гідроциліндри двері-гільйотини тепер зафіксовано на кузові. Така структура запобігає утворенню пробок гною й забезпечує легший доступ для обслуговування. Світлові прилади помінялися й установлюються тепер по-іншому — вони розташовані під кузовом, завдяки чому менше забруднюються. Водночас вони захищені прозорим пластиком, який можна прибрати всередину, якщо виїжджаєш на дорогу.

 

Модельний ряд JOSKIN торкнулися й інші зміни: монтаж коробок трансмісії під розкидними валами було повністю змінено: еластичні муфти з гуми замінено на з’єднання з хвостовиками з прямим приводом до коробок. Кузови стали повністю стандартними, щоб можна було поміняти вертикальний розкиданий механізм на горизонтальний.

Говорить експерт

Франсіс Віртс,
комерційний директор компанії JOSKIN

 

Нам є чим пишатись — у компанії великий асортиментний ряд продукції, яка сьогодні представлена на п’яти континентах у 80 країнах світу. Крім широкої лінійки сучасної продукції JOSKIN пропонує своїм клієнтам також якісні консультаційні та сервісні послуги.

 

Ми зробили великий крок у напрямі стандартизації обладнання. Тож можемо гарантувати якість складання й легкість технічного обслуговування нашої техніки. Сьогодні її поставляють нашим клієнтам із каталогом запасних частин, які були використані у виробництві цієї техніки, представлені всі креслення вузлів і запасних частин, клієнт може легко ідентифікувати пошкоджену чи зношену запасну частину й замовити її.

 

Більша частина продукції JOSKIN реалізується нині на Європейському континенті. Найближчим часом ми плануємо посилити свою присутність на тих ринках, де ми вже представлені, зокрема в Україні, й наростити продажі своєї продукції щонайменш на 10%.

 

 

Вікторія Дичаковська

журнал “The Ukrainian Farmer”, грудень 2018 року

  

Усі авторські права на інформацію розміщену у журналі “The Ukrainian Farmer” та інтернет-сторінці журналу за адресою https://agrotimes.ua/journals належать виключно видавничому дому «АГП Медіа» та авторам публікацій, згідно Закону України “Про авторське право та суміжні права”.
Використання інформації дозволяється тільки після отримання письмової згоди від видавничого дому «АГП Медіа».

 

Інші статті в цьому журналі

ЧИТАЙТЕ БІЛЬШЕ