Техніка

Апарати високого тиску для чистоти

Апарати високого тиску для чистоти

Стаціонарне обладнання для очищення техніки високим тиском дозволяє якісно та продуктивно боротися з брудом.

 

Навряд чи необхідно доводити, що апарати високого тиску справді потрібні сільськогосподарським підприємствам. Своє місце під сонцем вони завоювали давно. Чимало фермерських господарств України вже оцінили переваги апаратів високого тиску для миття техніки, прибирання та дезінфекції приміщень для худоби. Класичний спосіб миття водою зі шланга не лише менш продуктивний, а й часто взагалі безсилий перед стійкими забрудненнями, з якими апарати високого тиску легко справляються. Однак хотілося б звернути увагу на поки що малопоширений вид апаратів — це апарати високого тиску з двигуном внутрішнього згоряння.

 

Головна й абсолютно очевидна перевага таких апаратів — повна незалежність від електропостачання. Дійсно, не завжди є змога підключитися до електромережі, або її параметри не відповідають характеристикам апарату. Застосування як джерела енергії двигуна внутрішнього згоряння робить апарат по-справжньому мобільним. Для роботи йому потрібно лише паливо й достатня кількість води. Це дає змогу, наприклад, організувати миття сільгосптехніки в польових умовах перед виїздом на дорогу загального користування — завдання непосильне для звичайних апаратів із живленням від електромережі.

 

Компанія «Керхер» пропонує на ринку України апарати серії HD із двигуном внутрішнього згоряння. Висока продуктивність і надійна робота автономних апаратів забезпечується завдяки економічним чотиритактним бензиновим і дизельним двигунам Honda й Yanmar. Для користування у важких умовах деякі апарати серії HD мають міцну раму зі сталевих труб. Така комплектація має назву Cage. Крім того, вона робить можливим переміщення апарата за допомогою крана. Для більшої мобільності колеса апаратів оснащено пневматичними шинами.

 

 

Якщо потрібне миття гарячою водою, наприклад, для видалення стійких жирових і оливних забруднень, «Керхер» має рішення — мобільні апарати високого тиску з підігрівом води серії HDS. До всіх уже перерахованих переваг мобільних апаратів додається значне скорочення часу на очищення завдяки дії високої температури. Вартість таких апаратів вище, однак із часом витрати виправдовують себе завдяки підвищеній ефективності прибирання. Надійність апаратів забезпечують не лише високоякісні матеріали конструкції, а й різноманітні запобіжні пристрої, що захищають їх від перегріву й роботи в разі недостатньої кількості води.

 

Придбаваючи техніку «Керхер», господарство може бути спокійним, адже компанія в Україні має широко розвинуту сервісну структуру. А сервісна підтримку з боку виробника — фактор, який слід першим урахувати ще стадії вибору техніки. «Kерхер» забезпечує своїх клієнтів сервісною підтримкою на всій території України. Професійне та своєчасне технічне обслуговування, а в разі потреби й ремонт із використанням якісних оригінальних запчастин, дозволить сміливо працювати у «високий сезон», не хвилюючись за стан техніки.

 

Автономні апарати «Керхер» відкривають нові можливості використання сили високого тиску в прибиранні в галузі сільського господарства.

 

 

Надія Крепосна, спеціаліст відділу маркетингу ТОВ «Керхер»

журнал The Ukrainian Farmer, листопад 2014 року

Усі авторські права на інформацію розміщену в журналі The Ukrainian Farmer та інтернет сторінці газети за адресою https://agrotimes.ua/journals належать виключно видавничому дому «АГП Медіа» та авторам публікацій, згідно Закону України “Про авторське право та суміжні права”.
При використання інформації з подальшим будь-яким відтворенням, републікацією, поширенням, переробкою, перекладом, включенням її частин до інших творів обов’язкове посилання на журнал The Ukrainian Farmer з гіперлінком https://agrotimes.ua/journals.
Використання інформації дозволяється тільки після отримання письмової згоди від видавничого дому «АГП Медіа».
Інші статті в цьому журналі

ЧИТАЙТЕ БІЛЬШЕ