Техніка

Case IH просувається на Львівщину

Case IH просувається на Львівщину
 

Розширюючись на захід, компанія «НФМ Агро» відкрила повноцінний дилершип Case IH у Львівській області. Це не лише наблизить аграріїв до якісної техніки й запчастин, а й поліпшить ефективність їх бізнесу.

 

На початку листопада на базі компанії «НФМ Агро» відкрився новий дилерський центр Case IH. Компанія вже має свої дилерські центри в Закарпатській, Чернівецькій, Тернопільській, Хмельницькій, Івано-Франківській областях. Як і всі існуючі, новий дилерський центр компанії на Львівщині, повністю відповідає концепції Case IH «3 S»: Sales, Service, Spare parts (продажі, сервіс, запчастини). Це не лише зручний офіс і великий виставковий майданчик техніки, а й ремонтна зона з потужним складом запчастин. Тож компанія відразу цілиться не тільки на продаж техніки, а й на повноцінне її обслуговування. Майстерню оснащено сучасним обладнанням, тут можна виконувати не лише прості сервісні й ремонтні роботи, а й глибоку діагностику електрики та електроніки.

 

Ольга Кривенко, генеральний директор компанії «НФМ Агро»

Відкриття пройшло в затишній, приємній і майже домашній атмосфері. Генеральний директор компанії «НФМ Агро» Ольга Кривенко розпочала урочистий захід презентацією компанії «НФМ Агро», розповіла про історію розвитку, створені філії та напрями діяльності. Гостям представили команду працівників дилершипу (продавців і сервісних спеціалістів), а також колег із центрального офісу, яких буде залучено в обслуговуванні аграріїв львівського регіону.

 

Також Ольга Кривенко розповіла, що головним завданням нового дилерського центру є збільшення ефективності роботи аграріїв шляхом максимального наближення ресурсів і технологій до клієнта. Швидкий відгук на запити й побажання фермерів також у пріоритеті, оскільки без цього неможливо зрозуміти, яким корисним є дилер для своїх клієнтів. Зі свого боку компанія «НФМ Агро» оснащуватиме дилерський центр високотехнологічним обладнанням і вже готує команду сервісних спеціалістів, які працюватимуть безпосередньо у Львівській області.

 

«Ми маємо досвід появи нашої компанії в нових регіонах: коли це стається, господарства стають успішнішими, демонструють ліпшу ефективність, розвиваються значно швидшими темпами. І певною мірою у цьому є частка нашої роботи. Послуги, що надає наша компанія, стосуються не лише техніки та її обслуговування. Разом із нашими партнерами ми пропонуємо повний спектр фінансових послуг починаючи з відтермінування платежу й закінчуючи кредитом і лізингом. З їх допомогою фермери можуть краще підготуватися до нового сезону, застосовуючи ефективнішу техніку, завдяки якій зменшать собівартість продукції й стануть конкурентнішими на ринку».

 

Новий сервісний центр розташовано у зручному для аграріїв регіону місці — в с. Дроговиж Миколаївського району Львівської області, біля жвавого перехрестя Стрийської траси й дороги на Комарно.

 

Владислав Олійник

журнал “The Ukrainian Farmer”, грудень 2017 року

   

Усі авторські права на інформацію розміщену у журналі “The Ukrainian Farmer” та інтернет-сторінці журналу за адресою https://agrotimes.ua/journals належать виключно видавничому дому «АГП Медіа» та авторам публікацій, згідно Закону України “Про авторське право та суміжні права”.
Використання інформації дозволяється тільки після отримання письмової згоди від видавничого дому «АГП Медіа». 
 

 

Інші статті в цьому журналі

ЧИТАЙТЕ БІЛЬШЕ