Елеватор

«Українська ягода» запустила цех з охолодження ягід

«Українська ягода» запустила цех з охолодження ягід

Компанія «Українська ягода» ввела в експлуатацію цех з охолодження ягід.

Про це повідомили в управлінні агропромислового розвитку Житомирської облдержадміністрації.

Налагоджено роботу цеху з охолодження, сортування та зал шокової заморозки ягід із температурою -27 °С потужністю 12 тонн ягід на добу.

Можливості зберігання замороженої продукції ‒ 120 тонн.

Довідка

«Українська ягода» (Житомирська область) ‒ один із найбільших виробників ягід в Україні. На площі понад 100 га компанія вирощує лохину, жимолость, суницю садову, аґрус, малину, смородину чорну і червону, черешню.

AgroTimes

Додати коментар

Такий e-mail вже зареєстровано. Скористуйтеся формою входу або введіть інший.

Ви вказали некоректні логін або пароль

Sorry that something went wrong, repeat again!