«Старокостянтинівцукор» виготовив близько 5 тис. тонн сухого жому
У цьому сезоні на ТОВ «Старокостянтинівцукор» виготовили близько 5 тис. тонн сухого жому.
Про це повідомляють в пресслужбі підприємства.
Із 2017 року у на підприємстві діє обладнаний сучасний жомовий цех. У роботі використовують преси італійського виробництва «BАBBINI», а також гранулятори виробництва «KAHL».
«Хороше обладнання та фаховість наших працівників дають змогу виготовляти жомові гранули, висушені до 88% сухої речовини. Тож, багаті на структурні вуглеводи, вони можуть зберігатися не один рік, що особливо вигідно фермерам», – пояснює директор підприємтсва Віталій Кирик.
Він додав, що жом використовується фермерами, а також експортується.
Нагадаємо, «Старокостянтинівцукор» планує виробляти до 4,5 тонн цукру на добу.