Елеватор

На Львівщині запустили товарне виробництво королівського яся

На Львівщині запустили товарне виробництво королівського яся

ТОВ «Лада органіка» (Львівська область) почало виробництво королівського яся (квасолі) у томаті та у власному соку.

«Властивості квасолі ясь унікальні, і тепер Львівщина готова до товарних партій та знайомити світ з ясем», –  написала на своїй Фейсбук-сторінці директор департаменту агропромислового розвитку Львівської облдержадміністрації Наталія Хмиз.

Ясь – один із регіональних продуктів, які мають високий потенціал щодо отримання географічних зазначень.

AgroTimes

Додати коментар

Такий e-mail вже зареєстровано. Скористуйтеся формою входу або введіть інший.

Ви вказали некоректні логін або пароль

Sorry that something went wrong, repeat again!