Елеватор

«Фіно Верде» планує збільшити виробництво салату на 30%

«Фіно Верде» планує збільшити виробництво салату на 30%

ТОВ «Фіно Верде» (Київська область), яке є частиною іспанської ABM Holding, у 2018 році планує  збільшити виробництво салату в Україні на 30% – до 1,3 млн кг.

Про це повідомив агентству генеральний директор АВМ Holding, співвласник «Фіно Верде» Хосе Луїс Абеянеда Мартінез.

«Потужність виробництва салату (на заводі  «Фіно Верде» в Україні) становить 1 тонна/год, –  розповів він. – Існує можливість нарощувати потужності і переробляти додатково 1-1,5 тонни/год».

Окрім салатних ліній, є лінії з переробки, нарізання лука, моркви й окремо – лінія для миття і сушіння свіжих томатів.

Загалом «Фіно Верде» інвестувала в будівництво заводу й налагодження вирощування салату в Україні 5,5 млн євро.

За словами гендиректора АВМ Holding, у найближчі п’ять років інвестувати у виробництво в Україні не планується. За цей час передбачається окупити раніше вкладені кошти.

«Збільшення виробництва буде поступовим, відповідно до очікування щорічного зростання ринку на 15-20% за обсягами продажів, – зазначив Хосе Луїс Абеянеда Мартінез. – Очікується також, що через п’ять років буде запущена друга лінія вартістю 1-1,5 млн євро, в залежності від нарощування продажів».

Після закінчення 10 років також є можливість розширити виробництво і зробити інвестицію в розмірі 3 млн євро, додав гендиректора АВМ Holding.

Довідка

«Фіно Верде» є офіційним постачальником салатів і овочів для закладів мережі McDonald’s в Україні. Туди спрямовується близько 80% продукції компанії. Ще 20% потрапляють до  вітчизняних продуктових рітейлерів.

Інтерфакс-Україна

Додати коментар

Такий e-mail вже зареєстровано. Скористуйтеся формою входу або введіть інший.

Ви вказали некоректні логін або пароль

Sorry that something went wrong, repeat again!