Овочі-Ягоди-Сад

Серкадіс® Плюс надійно захищає плодові насадження і овочі від хвороб та позитивно впливає на майбутній урожай

Захист цибулі

Захист цибулі

Надійний захист плодових насаджень та овочевих плантацій має бути, насамперед, для того, щоб забезпечити якість плодів та овочів. А це відсутність токсинів після впливу хвороб та залишків препарату.

В 2021 та 2022 роках, в передзбиральний період, представниками компанії BASF були відібрані зразки цибулі в різних областях з тих полів, де використовувався препарат Серкадіс® Плюс. Зразки були надіслані до світової мережевої агролабораторії в одну з європейських країн. Враховуючи те, що до складу фунгіциду входить дві активні речовини, ми контролювали рівень саме флуксапіроксаду та дифеноконазолу.

Лабораторний аналіз відібраних зразків не показав перевищення максимально допустимого рівня даних діючих речовин. В більшості зразків не виявлено діючих речовин флуксапіроксаду та дифеноконазолу. Це підтверджує, що Серкадіс® Плюс – препарат не тільки високоефективний у захисті рослин від основних хвороб за різного інфекційного навантаження, але і безпечний для споживачів плодів та овочів.

Рекомендації із застосування для цибулі від стемфіліозу та альтернаріозу:

Системний двокомпонентний фунгіцид для довготривалого та надійного захисту плодових  насаджень та овочів із лікувальними властивостями має низку переваг. Моментальний та сильний стоп-ефект розвитку та поширення хвороб, довготривалий захист. Надійний партнер управління резистентністю завдяки поєднанню двох діючих речовин різних хімічних класів, не впливає на корисних комах. Зареєстрований в Україні на цибулю, капусту, моркву,   яблуню та грушу. Завдяки своїм унікальним властивостям Серкадіс® Плюс ефективний, навіть якщо після внесення випадуть дощі. Результати досліджень свідчать, що навіть у разі опадів (20 мм) через 1 годину після внесення ефективність зберігається на рівні ~90%. Серкадіс® Плюс – гарний партнер для бакових сумішей. Його можна змішувати із більшістю регуляторів росту, інсектицидів та мікродобрив, що використовуються в садівництві та овочівництві. Завдяки своїм властивостям Серкадіс® Плюс надійно захищає плодові насадження і овочі від хвороб та позитивно впливає на майбутній урожай.

Більше про продукт на сайті agro.basf.ua

Воєводів В. В., експерт компанії BASF, кандидат с.-г. наук
Поділитись:

ЧИТАЙТЕ БІЛЬШЕ