Елеватор

Елеватори АСТАРТИ запускають програму лояльності для партнерів

Ваше зерно — у надійних банках

Елеватори АСТАРТИ запускають програму лояльності для партнерів

У рамках розвитку партнерської екосистеми АСТАРТА з 1 жовтня 2020 року запускає програму лояльності на своїх елеваторах. Компанія пропонує агровиробникам та зернотрейдерам надання повного комплексу елеваторних послуг на вигідних умовах: гнучку система знижок, залежно від обсягу перевалки та терміну зберігання, а також нові спеціальні пропозиції й сервіси.

Для партнерів-агровиробників за програмою лояльності передбачено  спеціальні можливості, зокрема:

•   Програма знижок «Зна­йомство» для нових клієнтів.

•   Пільгове зберігання за «подвійним складським свідоцтвом» (заставні закупівлі).

•   Оплата за елеваторні послуги не щомісячно, а при відвантаженні або зміні права власності.

•   Додаткова послуга товаровиробнику: переміщення зерна на елеватор автотранспортом АСТАРТИ.

Елеваторні комплекси компанії розташовані у Полтавській (Яреськівський, Лутовинівський, Семенівський, Скороходівський елеватори), Хмельницькій (Війтовецький, Красилівський елеватори) та Вінницькій (Хмільницький елеватор) областях. Це сім високотехнологічних маршрутних елеваторів одночасною потужністю зберігання понад 550 тис. тонн зерна. Елеватори можуть приймати від 2,5 тис. тонн до 6 тис. тонн зерна на добу та сушити 1,5-3 тис. тонн на добу.   Усі підприємства обладнані автоматизованою системою управління зерносховищами, контролю якості продукції та її охолодження. Механізований відбір проб та прозора система визначення якості зерна гарантуються завдяки сучасному лабораторному устаткуванню на рівні портових лабораторій. Щоб упевнитися в цьому, партнери мають доступ до процесу лабораторних досліджень.

Всі зберігальні комплекси агропромхолдингу працюють із найвищою ефективністю, відповідаючи всім необхідним критеріям безпеки, екології та благоустрою. В цьому переконалися й представники німецького органу сертифікації DQS Ukraine, які проводили цьогоріч аудит на Яреськівському, Лутовинівському й Скороходівському елеваторах. Потужності були успішно сертифіковані за міжнародними стандартами ISO 9001: Системи менеджменту якості, ISO 14001 Системи менеджменту охорони навколишнього середовища та ISO 22000 Системи управління безпекою харчових продуктів. Це суттєво розширило можливості компанії на глобальному ринку, а також дало стимул для подальшого нарощування ефективності й удосконалення клієнтського досвіду.

З АСТАРТОЮ ваше зерно – у надійних банках.

Контакти для співпраці:
+38 050 351 85 38,
[email protected]

ЧИТАЙТЕ БІЛЬШЕ