Техніка

Надійна й прогресивна

«ПОЛЕТЕХНІКА» репрезентувала на AGROEXPO-2019 найефективніші машини й агрегати від світових брендів, а також комплексні рішення, що зменшують витрати ресурсів і часу.

Ця компанія – один із найуспішніших в Україні дилерів сільськогосподарської техніки світових брендів та активний учасник міжнародних профільних виставок. Про те, наскільки вдало для компанії складається 2019 рік, свідчить той факт, що «ПОЛЕТЕХНІКА» освоїла для себеряд нових напрямків, започаткувала співпрацю із новими брендами сільгосптехніки, серед яких, зокрема, відомий бренд обприскувачів – Stara. Ці моделі, а також обприскувачі Berthoud, навантажувачі Merlo, жатка кукурудзяна Zaffrani, розробки компанії Trimble для впровадження елементів точного землеробства, а також низку техніки компанії Horsch — обприскувач, культиватори, сівалки й борони — аграрії могли побачити на стенді дилера під час VII Міжнародної виcтaвки AGROEXPO-2019.

Уся техніка, яку репрезентує «ПОЛЕТЕХНІКА», зарекомендувала себе бездоганною та безвідмовною роботою під час тестування на полях компанії та її партнерів. Тож клієнтам пропонують найефективніші машини й агрегати. Особливим партнером компанії є світовий виробник приладів точного землеробства Trimble.

Завдяки його новітнім рішенням стосовно переобладнання сівалок, обприскувачів та комбайнів робота в сільському господарстві виходить на новій рівень. Це дозволяє максимально зберегти кошти та збільшити прибуток при посіві або обприскуванні, а під час збирання – визначити менш прибуткові ділянки поля і потім за допомогою програмного забезпечення Trimble AG проаналізувати врожайність на кожній конкретній ділянці й домогтися її зростання.

Взаємодія дилера з агровиробниками не обмежується тільки реалізацією техніки. Інноваційний підхід полягає в комплексних рішеннях «ПОЛЕТЕХНІКИ» для ефективного агровиробництва сільгосппродукції. Відтак сотні українських господарств користуються представленими нею на ринку засобами захисту рослин. Також для оперативного сервісного обслуговування своїх клієнтів – їх у компанії вже понад 4000 – компанія розвиває напрям запчастин, відкрила два нові офіси в Києві та Полтаві

Зміни клімату спонукають аграріїв звертати увагу на технології, що дають змогу отримати максимальний урожай з мінімальними витратами, і звісно ж, на відповідну техніку. Серед головних її переваг, як кажуть фахівці, має бути універсальність і наявність додаткових опцій, наприклад, можливість одним знаряддям виконувати кілька операцій за прохід. Тож у пріоритеті сьогодні – універсальні сівалки, які підходять для посіву по всіх технологіях, за різними типами ґрунту і по різних попередниках.

Аграріїв також цікавлять самохідні обприскувачі зі змінним кліренсом і колією, які дозволяють працювати в усіх фазах росту рослин. І, звичайно ж, на часі застосування систем точного землеробства. Вони здатні поєднати всі процеси: сівби, внесення препаратів, контролю й аналізу польових робіт, погодних умов, продуктивності техніки, витрати палива, засобів захисту рослин, насіння та ін. Відтак, як переконані в «ПОЛЕТЕХНІЦІ», вигідна й ефективна інвестиція – це придбання техніки відомих світових брендів, що окупає себе за кілька сезонів, збільшує продуктивність проведених операцій, а головне – зменшує витрати ресурсів і часу.

ЧИТАЙТЕ БІЛЬШЕ