Техніка

Компанія GRANIT PARTS збільшує асортимент запасних частин до сільгосптехніки

Новий рівень витривалості

Новий рівень витривалості
Логістичний складський центр GRANIT PARTS

Нові продукти, що здатні суттєво підвищити ефективність ґрунтообробних машин, зменшити простої і час на обслуговування

Розширення асортименту 

Компанія GRANIT PARTS є одним із найбільших у Європі постачальником запасних частин до сільгосптехніки, яка входить до групи компаній Wilhelm FRICKE. 

Нинішнього року вийшов оновлений Каталог 1 (Обробіток ґрунту) від компанії GRANIT PARTS. У новому виданні було переглянуто й розширено асортимент продукції для обробітку ґрунту. Загалом компанія пропонує 11 тис. продуктів, що спеціально призначені для обробітку ґрунту. 

Асортимент продукції було суттєво розширено. Аграріям пропонують більше як 2000 нових позицій, що суттєво розширює можливості задовольнити потреби клієнтів. Як завжди, у новому Каталозі 1 можна знайти відповідну, якісну і водночас привабливу за ціною альтернативну продукцію під торговою маркою GRANIT. 

Зносостійкість без обмежень 

Компанія GRANIT PARTS серед іншого представила нову лінійку продуктів GRANIT ENDURANCE CARBIDE, яка є одним з основних новинок у Каталозі 1. Це твердосплавні робочі органи, що були розроблені з урахуванням найвищих вимог і відрізняються особливою міцністю після термообробки. 

Нова лінійка продуктів GRANIT ENDURANCE CARBIDE

Основою розроблень нової лінійки стало розуміння потреб клієнтів, а саме високоміцних інструментів для обробітку ґрунту з низьким зношенням. І цього насправді вдалося досягти в нових деталях, для яких обрали тільки матеріали, спеціально адаптовані до вимог сільського господарства. Наприклад, після термічної обробки сталь характеризується високою міцністю, але водночас вона надає деталі певну еластичність. Це означає, що деталь витримує ударні навантаження, які виникають під час зіткнень із камінням. Подібні характеристики досягаються складним процесом спаювання та подальшим відпуском сталі. Максимальний захист від зношення навіть за найсприятливіших умов досягається за допомогою твердих металевих пластин, виготовлених із високоміцних сполук карбіду вольфраму. Ці пластини міцно вбудовуються в ділянки деталі, що піддаються високим навантаженням. Підвищене використання твердого металу в деталях нової лінійки забезпечує значне збільшення строку експлуатації. Крім того, конструкція з низьким зношенням гарантує довгу стабільність розмірів і забезпечує фіксоване положення інструменту впродовж тривалого періоду експлуатації. Ділянки, що піддаються зношенню, такі як головки болтів, також було додатково зміцнено для запобігання стирання. Розроблені в Німеччині та виготовлені спеціалістами з гірничодобувної та дорожньо-будівельної галузі, нові продукти GRANIT ENDURANCE CARBIDE мають найвищий рівень якості, що обов’язково оцінять українські аграрії. 

Асортимент GRANIT ENDURANCE CARBIDE налічує велику кількість деталей — від наконечників культиваторів до сошників і поступово розширюється. Таким чином, кількість власної продукції з надписом «Зроблено в Німеччині» з кожним роком збільшується, і компанія стає дедалі надійнішим партнером через бездоганну якість продукції та прийнятну ціну. Продукцію нової лінійки можна знайти в новому Каталозі 1 зі сторінки 683 або на сторінці компанії www. granit-parts.eu, написавши в пошуку GRANIT ENDURANCE CARBIDE. 

Розв’язуючи проблеми 

Останнім часом у багатьох країнах Європи аграрії наражаються на проблему допустимості застосування тих або інших хімічних засобів захисту через законодавчі обмеження. Схожу ситуацію досить швидко спостерігатимемо і в Україні. До того ж постійно зростає споживання екологічно чистих продуктів, що спонукає до зростання потреби в механічних засобах боротьби з бур’янами. Ураховуючи таку ситуацію, компанія GRANIT PARTS додала до асортименту розпушувачі та борони для просапних і зернових культур. Зокрема, пальчикові мотики німецького виробника K.U.L.T. можуть запропонувати відповідне рішення для механічної боротьби з бур’янами. 

Крім того, в новому асортименті Каталогу 1 «Обробіток ґрунту» можна знайти сівалку від GRANIT, придатну для машин відомого французького виробника посівної техніки Monosem. Також значно розширено асортимент сошників, підшипників і гумових пружин. Під заголовком «Різні виробники» клієнти можуть обрати потрібний продукт у відповідній главі, не вказуючи відповідний довідковий номер, а тільки на основі потрібних розмірів. Це суттєво спрощує пошук деталей і робить його швидшим. Клієнт може одразу порівняти деталі різних виробників і обрати оптимальний варіант. 

Слід зазначити, що інтернет-магазин www.granit-parts.eu є зручним інструментом для пошуку і придбання потрібних запчастин. Тут можна ознайомитися з усіма характеристиками товару, дізнатися про його наявність на складі, вартість, час доставки. Це робить співпрацю із GRANIT PARTS зручнішою у прозорості й прогнозованості. 

Реальні торгові потужності компанії розташовано в Німеччині: це склад площею 90 тис. квадратних метрів, на якому підтримується наявність 230 тис. позицій запчастин. З цього складу відвантажують близько 30 тис. замовлень на добу. За потреби клієнт може замовити, оформити придбання й отримати запчастини за лічені дні — залежно від обраного варіанта доставки.  

Інші статті в цьому журналі

ЧИТАЙТЕ БІЛЬШЕ