Тваринництво

Будівлі универсальні збірно-розбірні — серія Асканія — серія Бурьонка — серія Амбар

Будівлі универсальні збірно-розбірні — серія Асканія — серія Бурьонка — серія Амбар
Будівля серії АСКАНІЯ

На наші комплекти можна отримати 25% компенсації вартості. Держава піклується про тебе

Ми працюємо з 2001 року — 20 років на ринку України

За цей час СМК №23 побудували й ввели в експлуатацію більше як 150 об’єктів по всій території України. Розробили й упровадили унікальну технологію виробництва серійних комплектів будівель із легких сталевих конструкцій — комплекти АСКАНІЯ. Типові комплекти розроблено з метою уніфікації типорозмірів, вузлів складання під час проведення монтажу, зниження металомісткості конструкцій.

Конструктор LEGO в будівництві, швидкість монтажу — 1 місяць

АСКАНІЯ — збірно-розбірна будівля: за потреби її можна демонтувати й змонтувати в іншому місці без додаткової обробки металоконструкцій.

Самостійний монтаж — мінімум ресурсів, з’єднання на болтах без зварювання

Якість і технології АСКАНІЇ допускають самостійний монтаж будівлі покупцем за наявності мінімальної монтажної бригади і 5–6 осіб. Конструкції монтують на болти. Не потрібно «підганяти» конструкції «в розмір» на будмайданчику: вони на 100% готові до монтажу.

Легкість конструкцій спрощує доставку: цілу будівлю можна привезти однією машиною. У монтажі комплектів АСКАНІЯ відсутні зварювальні роботи, монтажні роботи можна виконувати за будь-яких погодних умов.

Простота монтажу, готовий проєкт

Усі елементи комплекту АСКАНІЯ виготовлено в стаціонарних заводських умовах, включно з отворами для болтових з’єднань. Заводське маркування забезпечує чітку ідентифікацію кожного елемента. Будівля АСКАНІЯ комплектується паспортом і схемою складання. Будівельно-монтажні роботи на майданчику зводяться до болтового складання укрупнених вузлів.

Повний комплект будівлі, краща ціна на ринку!

До комплекту поставки будівлі серії АСКАНІЯ входить несний каркас, торцеві рами, вторинний несний каркас, кріпильні елементи. Монтаж можна розпочинати відразу після отримання комплекту.

Безкаркасна будівля «Амбар»

Аркові ангари: різниця в обладнанні = різниця у якості

СМК № 23 пропонує безкаркасні аркові будівлі за американською технологією. Підприємство має всю лінійку обладнання МІС Industries для виробництва аркових будівель різноманітних конфігурацій.

На ринку з’явилося багато пропозицій аркових ангарів за дуже низькими цінами. Дешеві арки пропонують підприємства, які працюють на китайських аналогах американського обладнання. За схожого зовнішнього вигляду геометрія профілю, прокатаного на американській машині МIC-240, відрізняється від профілю з китайського обладнання. Зменшена кількість ребер жорсткості на китайському профілі значно погіршує показники міцності будівлі, що призводить до її руйнування. Металу на «китайську» будівлю витрачається на 20–30% менше. Дешевизна будівель зумовлена економією металу на вашій будівлі.

Арка є самонесною конструкцією, тому велике значення має якість формування профілю — відсутність заломів, пошкоджень покриття основного матеріалу — рулонної сталі. Достатня кількість валів на прокатування рулонної сталі забезпечує плавне формування профілю у збереженні його показників міцності. Китайське обладнання має втричі менше роликів протягування сталі: ламає метал і зменшує його міцність.

Молочнотоварний комплекс «Петриківське молоко» (Кіровоградська область)

Серія БУРЬОНКА — комплексне рішення для ефективного молочного бізнесу

Спільно з фахівцями компанії DeLaval на основі технології каркасного будівництва з легких сталевих тонкостінних конструкцій розроблено типові комплекти будівель корівників серії БУРЬОНКА

Будівлі БУРЬОНКА адаптовані до розміщення необхідного технологічного обладнання й оптимальної організації утримання тварин: лінії водопроводу, освітлення, системи гноєвидалення, вентиляції тощо.

Кожен із комплектів БУРЬОНКА розраховано на певне кількісне поголів’я та вік стада, що в ньому розміщується.

Об’ємне рішення висотних відміток будівлі (співвідношення стіна — гребінь) забезпечує достатній обсяг повітря на розрахункове поголів’я. Будівлі розроблено з визначеним кутом нахилу покрівлі, що є необхідною умовою ефективної роботи системи вентиляції.

Окреме місце в серії БУРЬОНКА відведено будівлі для прив’язного утримання тварин. Їх габаритні розміри повністю відповідають вимогам цього технологічного процесу.

ТОВ «ТД Долинське» (Херсонська область)

СМК № 23 як генпідрядник спроєктував, збудував і ввів в експлуатацію один із найбільших та найсучасніших молочнотоварних комплексів ПЕТРИКІВСЬКЕ МОЛОКО (Кіровоградська обл.). Комплекс розраховано на утримання 2400 голів дійного стада, обладнано новітніми технологіями провідних виробників обладнання для тваринницьких комплексів — DeLaval та GEA Westfalia.

Також СМК № 23 змонтував кілька будівель корівників у господарстві ТОВ ТД ДОЛИНСЬКЕ (Херсонська обл.).

www.smk23.net.ua

ЧИТАЙТЕ БІЛЬШЕ