Агрономія

Житомирщина планує виготовити 60 тис. тонн цукру

Житомирщина планує виготовити 60 тис. тонн цукру

Цукрові заводи Житомирської області в 2017/18 маркетинговому році планують виготовити понад 60 тис. тонн цукру.

Як повідомили в управлінні агропромислового розвитку Житомирської ОДА, всього Житомирщина очікує переробити 450 тис. тонн цукрових буряків.

Як і в попередні роки, цукор в області вироблятимуть два підприємства: «Червонський цукровик» і «Сігнет-центр».

Наразі «Червонський цукровик» розпочав виробничий сезон і вже переробив 15,1 тис. тонн цукрових буряків, виготовивши 1,4 тис. тонн цукру.

Найближчим часом до варіння цукру візьметься і «Сігнет-центр».

AgroTimes

Додати коментар

Такий e-mail вже зареєстровано. Скористуйтеся формою входу або введіть інший.

Ви вказали некоректні логін або пароль

Sorry that something went wrong, repeat again!