Агрономія

Які ніші можна розвивати виробникам органічної продукції

Які ніші можна розвивати виробникам органічної продукції

Україні треба стимулювати локальне виробництво і споживання органічної продукції. Така ж тенденція спостерігається і в європейських країнах, які зацікавлені в тому, щоб виробляти органіку на місцях.

На цьому наголосила член ради директорів Української продовольчої долини Марія Махновець.

За її словами можливості для виробництва органіки в Україні лежать, зокрема, у сегменті суперфудів: амаранту, кіноа, конопель, гарбузового насіння.

Також, нішами для органічного виробництва є ягоди, спельта, гречка, рижій, сочевиця, горох, люпин, квасоля, овес, соя для виробництва тофу, лікарські рослини.

AgroTimes

Додати коментар

Такий e-mail вже зареєстровано. Скористуйтеся формою входу або введіть інший.

Ви вказали некоректні логін або пароль

Sorry that something went wrong, repeat again!