В Україні дещо змінилась структура виробництва круп за регіонами
Аналізуючи регіональний розподіл виробництва круп в Україні, чітко простежується його високий ступінь консолідації.
Про це в газеті «АгроМаркет» пише аналітик «АПК-Інформ» Андрій Купченко.
За його словами, позаторік на п’ять областей України припадало понад 75% виробництва основних видів круп, зокрема, 21% було зосереджено в Одеській області.
Водночас за два наступні роки в кількох регіонах ситуація суттєво змінилася.
На Одещині виробництво круп зросло на 19%, а на Харківщині й Дніпропетровщині – на 16 і 27% відповідно.
Водночас підприємства Київської області скоротили виробництво на 2%, а Херсонської – аж на 35%, зауважив експерт.
Додати коментар