Українські цукрозаводи виробили 260 тис. тонн цукру
Українські підприємства з початку 2018/19 сезону цукроваріння виробили 1260,4 тис. тонн цукру.
Загалом перероблено 2,15 млн тонн цукрових буряків, повідомляє асоціація «Укрцукор».
Зараз виробництво розпочало 34 цукрових завода.
Нагадаємо, що сезон цукроваріння в Україні офіційно розпочато 31 серпня.
За прогнозами асоціації «Укрцукор», виробництво цукру в новому 2018/19 маркетинговому році прогнозується на рівні 1,9 млн тонн, що дещо менше, ніж у попередньому сезоні.
Цього року в Україні працюватиме менша кількість цукрових заводів – 42, а не 46, як було торік.
Додати коментар