Агрономія

Українські цукрозаводи виробили 260 тис. тонн цукру

Українські цукрозаводи виробили 260 тис. тонн цукру

Українські підприємства з початку 2018/19 сезону цукроваріння виробили 1260,4 тис. тонн цукру.

Загалом перероблено 2,15 млн тонн цукрових буряків, повідомляє асоціація «Укрцукор».

Зараз виробництво розпочало 34 цукрових завода.

Нагадаємо, що сезон цукроваріння в Україні офіційно розпочато 31 серпня.

За прогнозами асоціації «Укрцукор», виробництво цукру в новому 2018/19 маркетинговому році прогнозується на рівні 1,9 млн тонн, що дещо менше, ніж у попередньому сезоні.

Цього року в Україні працюватиме менша кількість цукрових заводів – 42, а не 46, як було торік.

AgroTimes

Додати коментар

Такий e-mail вже зареєстровано. Скористуйтеся формою входу або введіть інший.

Ви вказали некоректні логін або пароль

Sorry that something went wrong, repeat again!