Українські цукрові заводи видали перший мільйон нового врожаю
Станом на 31 жовтня 2016 року виготовлено 1,04 млн тонн цукру з 7,1 млн тонн цукрових буряків.
Попри несприятливі погодні умови, що склалися в серпні та вересні – надмірну посуху, за якою слідували затяжні дощі, виробники все ж зуміли наростити обсяги виробництва цукру.
«Станом на аналогічний період минулого року ми мали 774,5 тис. тонн цукру», – зазначає керівник аналітичного відділу асоціації «Укрцукор» Руслана Бутило. – Також змінились і якісні показники: зріс вихід цукру на 0,3 %, що свідчить про те, що виробники удосконалюють систему виробництва та модернізують потужності».
Нагадаємо, виробничий сезон цукроваріння розпочався 20 серпня. Наразі працює 41 завод із потужністю 162,5 тис. тонн/доба.
«Укрцукор» прогнозує виробництво цукру протягом 2016/17 МР на рівні 2 млн тонн.
Додати коментар