Агрономія

Тернопільщина виробила майже 50 тис. тонн цукру

Тернопільщина виробила майже 50 тис. тонн цукру

Підприємства Тернопільської області вже виробили понад 48 тис. тонн цукру, переробивши 428 тис. тонн буряків.

У середньому за добу область виробляє близько 3 тис. тонн цукру, повідомили в Тернопільській облдержадміністрації.

Цього сезону на Тернопільщині працює чотири цукрових заводи: Чортківський, Хоростківський, Збаразький і Козівський.

Водночас раніше в області працював лише один цукровий завод – у Чорткові, зазначили в Тернопільській ОДА.

AgroTimes

Додати коментар

Такий e-mail вже зареєстровано. Скористуйтеся формою входу або введіть інший.

Ви вказали некоректні логін або пароль

Sorry that something went wrong, repeat again!