Насіння кукурудзи в ГК «Формула смаку» обробляють цинком і гуматами
У групі компаній «Формула смаку» насіння кукурудзи обробляють цинком і гуматами, адже для цієї культури на початкових етапах вегетації особливо важливий цинк.
Про це розповів головний агроном ГК «Формула смаку» В’ячеслав Рибальченко в інтерв’ю в журналі The Ukrainian Farmer.
Як зазначив агроном, під упливом гумінових речовин краще розвивається коренева система рослини. Головне, що ці елементи відразу стають доступними рослині, бо їх нанесли безпосередньо на насінину.
«Вносимо також гумати після гербіцидів – вони діють як антистресанти. Даємо мікроелементи у фазу наливання зерна чи формування качана», – зазначив В’ячеслав Рибальченко.
Раніше повідомлялося, чому ГК «Формула смаку» перейшла на литовські комплексні добрива.