Агрономія

На Житомирщині завершився сезон цукроваріння

На Житомирщині завершився сезон цукроваріння

10 грудня в Житомирській області завершився сезон цукроваріння. Цукрові буряки в регіоні переробляли два підприємства: ПАТ «Червонський цукровик» і ТОВ «Сігнет-центр».

Про це повідомили в управлінні агропромислового розвитку Житомирської облдержадміністрації.

За оперативною інформацією, на заводи області у 2016 році надійшло на переробку 478 тис. тонн цукрових буряків, що на 76 тис. тонн більше, як у 2015 році.

Із загальних обсягів цукросировини вироблено 81,2 тис. тонн цукру, що на 18,5 тис. тонн,  (30%) більше попереднього року.
 
AgroTimes

Додати коментар

Такий e-mail вже зареєстровано. Скористуйтеся формою входу або введіть інший.

Ви вказали некоректні логін або пароль

Sorry that something went wrong, repeat again!