Завдяки чому зростатиме попит на сир на Близькому Сході
На шостому CLAL Dairy Forum менеджер зі стратегічного маркетингу компанії DuPont Nutrition & Health Сігне Каус, розповів про чинники, що вплинуть на зростання попиту на сир на Близькому Сході, — повідомляє The DairyNews.
Насамперед на збільшення споживчих витрат вплине швидке зростання середнього класу та збільшення молодого населення на Близькому Сході та в Північній Африці.
У найближчому майбутньому Близький Схід стимулюватиме попит на сир, переходячи від домашнього сиру до обробленого та запакованого. До того ж 2015 року у країнах Близького Сходу в роздрібній торгівлі було реалізовано 116,6 млн тонн сиру в Саудівській Аравії, 314,4 млн тонн в Туреччині та 528,7 млн тонн у Єгипті.
Ще одним чинником, що впливає на збільшення попиту на сир на Близькому Сході та в Туреччині, є поширення ресторанів швидкого харчування. У Туреччині з 2003-го по 2013 рік кількість продажів піци зросла на 16% і в найближчі кілька років зростатиме. В Саудівській Аравії фаст-фуд також динамічно розвиватися, за прогнозами експертів за чотири роки (2016–2020) вартість харчування зросте на 5%.
За матеріалами The DairyNews
Додати коментар