Агромаркет

В A’spik Group виробництво цукру збільшили на 20%, попри «від’ємний» тренд по країні

Незважаючи на минулорічне «просідання» виробництва цукру в Україні на 20%, заводи групи компаній A’spik Group наростили його виробництво на 12 тис. тонн, або на 20%.

Про це повідомляє прес-служба компанії.

Зокрема, у 2019 році цукровики з Хмельниччини виробили понад 72 тис. тонн цього продукту, з яких 46 тис. тонн виготовили на Старокостянтинівському цукровому заводі, а 26,4 тис. тонн – на Шепетівському цукровому комбінаті.

Загалом такі результати сягнули 5% від сукупного об’єму  виробництва цукру в Україні, що склав 1,48 млн. тонн.

В A’spik Group пояснюють, що попри негативні ринкові тренди, у Старокостянтинові примножили виробництво завдяки партнерським стосункам з аграрними підприємствами краю, які збільшили посівні площі під цукровим буряком та впровадженню нових технологій.

Водночас, у Шепетівці вдалося наростити результативність переробки буряку завдяки модернізації виробничих потужностей та зростанню рівня їх цукристості.

«Ситуація на «солодкому» ринку три року поспіль була вкрай несприятливою для виробників через низькі ціни на продукцію. Результати минулорічного сезону це підтверджують, адже в Україні так і не розпочали роботу 9 заводів, а обсяги виробництва значно знизилися. Вижити у такій ситуації допомагає постійне вдосконалення бізнес-процесів всередині компанії та впровадження сучасних технологій задля підвищення ефективності переробки, економії ресурсів і зниження собівартості продукції», – зазначив генеральний директор групи компаній A’spik Group Олександр Співак.

За його словами, вирішальну роль відіграє також злагоджена командна робота усього колективу корпорації. Крім того, важливим чинником є довірливі партнерські стосунки з аграріями краю, які допомагають забезпечити заводи сировиною.

Додати коментар

Такий e-mail вже зареєстровано. Скористуйтеся формою входу або введіть інший.

Ви вказали некоректні логін або пароль

Sorry that something went wrong, repeat again!