У МХП запрацював кулінарний центр
У МХП запустили Кулінарний центр. Цей інноваційний простір створить революційні можливості для розвитку та підтримки усього сегменту HoReCa в Україні.
Про це повідомляє пресслужба компанії.
Кулінарний центр МХП площею понад 1000 м2 пропонує передові можливості для розробки нових продуктів, оцінки стану харчування, тестування інгредієнтів й сенсорного аналізу. Центр включає п’ять демонстраційних кухонь, технологічний цех, сенсорну лабораторію та кухню-студію для професійної зйомки.
Технологічний цех оснащено найсучаснішим обладнанням, де кухарі можуть втілити усі кулінарні задуми у реальність — від розробки нових продуктів до тестування технологій їх приготування. Простір включає також сенсорну лабораторію, де проходитимуть «сліпі» дегустації. Завдяки такому підходу кухарі дізнаватимуться об’єктивну оцінку приготованих страв.
Окрім того, у Кулінарному центрі можна проводити майстер-класи та навчання в демонстраційних кухнях, організовувати професійні дегустації та орендувати простори демонстраційних кухонь.
Нагадаємо, МХП будує Мультифункціональний Сервісний Центр. Також ми писали, що МХП планує інвестувати 35 млн євро в європейські потужності.