На Рівненщині запустили виробництво локшини швидкого приготування
Рівненська фабрика «Віліс», яка виготовляє макаронні вироби, відкрила нову лінію з виробництва локшини швидкого приготування.
Про це на своїй Фейсбук-сторінці розповів керівник Рівненської ОВА Віталій Коваль у Facebook.
За його словами, у жовтні 2021 року на фабриці заклали будівництво нового цеху, а станом на сьогодні тут створено 80 робочих місць.
«Все це вдалося завдяки програмі «Доступні кредити 5-7-9%», в рамках якої підприємство залучило 50 мільйонів на будівництво нової лінії. Це важливий приклад підтримки від держави», – зауважив Віталій Коваль..
Для виготовлення локшини підприємство використовує лише українські продукти, багато з яких – рівненські. І це якраз та філософія доданої вартості, коли вирощене зерно на Рівненщині переробляється на Рівненщині. А далі, вже готовий продукт експортується не лише в Україні, а й у різні країни світу.
У планах «Віліса» виготовляти 6 тисяч тонн локшини швидкого приготування в рік.
Раніше фабрика оздоровчих продуктів почала випускати сухий борщ.