Кожен четвертий кілограм українського цукру виробляють на Вінниччині

5 цукрових заводів на Вінниччині завершили виробничий сезон, під час якого було виготовлено 360 тисяч тонн цукру.
Про це на своїй Фейсбук-сторінці повідомив голова Вінницької ОВА Сергій Борзов.
Зокрема, 2,4 млн. тонн цукросировини переробили для виробництва 360,1 тис. тонн цукру.
Це майже стільки, як і минулого сезону – 363,5 тис. тонн цукру.
70% цукру виробли два цукрових заводи – Крижопільський та Гайсинський.
Область утримує лідируючі позиції з виробництва цукру протягом всіх років незалежності.
«Кожен четвертий кілограм цукру в Україні виробляють саме у нас – на Вінниччині», – констатує Сергій Борзов.
Нагадаємо, «Старокостянтинівцукор» завершив сезон цукроваріння.