Гнідавський завод готується до сезону цукроваріння
На Гнідавському цукровому заводі триває підготовка до сезону 2022 року аби робота підприємства стартувала вчасно.
Про це повідомляє пресслужба заводу.
«Підготовка до сезону 2022 року розпочалася фактично наступного дня після завершення поточного сезону. Зараз тривають роботи з логістики та модернізації внутрішніх залізничних колій, а також роботи, що стосуються безпосередньої переробки цукросировини. Для цього створені оптимальні бригади аби належним чином підготуватися до наступного сезону. Звичайно війна, ціни на пальне, газ внесуть свої корективи», – розповів директор заводу Василь Муха.
На підприємстві до початку сезону відносяться доволі серйозно, адже хороше планування роботи – запорука успіху восени.
Щороку Гнідавський цукровий завод активно співпрацює з сільгосппідприємствами-партнерами та намагаються заздалегідь визначитись із кількістю посівних площ цукрового буряка.
«Ми обіцяли, що Гнідавський цукровий завод запуститься вчасно і працюватиме стільки, скільки буде потрібно, аби не пропав жоден буряк вирощений селянином», – наголошує заступник директора з питань сировини Олександр Нікішин.
Нагадаємо, Україна повністю забезпечена цукром. Також ми писали, що в умовах воєнного часу цукровий буряк набуває економічної доцільності для аграріїв.