Виноробня Château Edem отримала ліцензію на виробництво алкогольних напоїв
Château Edem – виноробня на території комплексу Edem Resort Medical & SPA в селі Стрілки Львівської області, яка виготовляє вино з врожаю власного виноградника отримала ліцензію на виробництво алкогольних напоїв.
Про це повідомляє Uabestwine.
Об’єм виробництва сьогодні сягає – 1,5 тис. л, у планах виноробні досягти об’єму 8 тис. л.
Площа посадки виноградника сягає 1,5 га, висаджено 5100 саджанців морозостійких сортів винограду Соляріс, Мускаріс, Каберне кортіс, Совіньє грі, які підходять саме до клімату Західної України.
4 морозостійкі сорти винограду, що витримують температуру до -28 °C, були привезені з Німеччини.
Читайте також: Дегустатори назвали кращі українські вина