Техніка

FJDynamics показав комплекти роботизації автомобіля, трактора та обприскувача

FJDynamics показав комплекти роботизації автомобіля, трактора та обприскувача

Китайська FJDynamics випустила набір для автоматичного керування автомобілем, трактором, обприскувачем та високошвидкісною машиною для висаджування рису.
Про це повідомляє Future Farming.

Повністю автономний набір для керування автомобілем, може не тільки керувати кермом для допомоги водінню, а й акселератором, гальмами, зчепленням, коробкою передач та іншими системами, роблячи автомобіль повністю автономним.

Подвійні позиціонуючі антени отримують інформацію про напрямок та розташування автомобіля в режимі реального часу для підтримки автоматичного водіння. Подвійні антени зв’язку дають користувачам вибір між підключенням до мобільної базової станції або підключенням служби CORS.

Самостійно розроблений високоточний датчик може точно відчувати такі рухи, як кут нахилу. FJDynamics пропонує функцію уникнення перешкод, яка використовує радар.

Автономний трактор FJD оснащений навігацією, передачею відео, технологією комп’ютерного зору та технологією автоматичного керування алгоритмом. Він оснащений коробкою передач з електронним управлінням, розробленою компанією FJDynamics, яка має збільшити ефективність завдяки своєму електронному переключенню передач.

Автоматична електронна система підйому може автоматично регулювати глибину обробітку.

Компанія також розробила алгоритми управління обприскувачем. Режим дистанційного керування використовується для встановлення точок відповідно до характеристик робочих ділянок. Потім вбудований алгоритм розробляє найбільш ефективний маршрут, уникаючи надмірного розпилення.

Обприскувач оснащений різними датчиками, такими як датчики кута, IMU, датчики рівня води та багатонаправлені камери, які контролюють процес, щоб забезпечити безпечне та точне обприскування відповідно до запланованого шляху.

Обприскувач має двигун потужністю 25 к.с., розроблений з урахуванням легкої ваги та дорожнього просвіту 1,1 м.

Читайте також: До 2025 року 20-30% фермерських господарств у світі працюватимуть із роботами