Техніка

МТЗ розпочав серійне виробництво нового 130-сильного трактора Belarus

МТЗ розпочав серійне виробництво нового 130-сильного трактора Belarus

«Мінський тракторний завод» випустив перший серійний трактор Belarus -1222.3. Модель має показники екологічності двигуна, кращу систему охолодження, опції комфорту тракториста.

Про це повідомляє пресслужба МТЗ.

«Сьогодні ми починаємо серійне виробництво нового трактора – Belarus -1222.3. Він прийде на зміну популярній 1221-їй моделі потужністю 130 к.с. Новинка збереже всі кращі якості попередника, але при цьому отримає кілька нових конструктивних рішень, вузлів і агрегатів. Поки трактор без капота, але він вже є, і скоро займе своє місце. Але вже зараз зрозуміло – ця модель якнайкраще впишеться в лінійку техніки «Мінського тракторного заводу», – сказав на урочистій церемонії генеральний директор МТЗ Віталій Вовк.

Зокрема, нову модель Belarus -1222.3 відрізняє моторний відсік з двигуном, який відповідає перспективним вимогам з екології. Має ефективну системою охолодження для різних умов експлуатації. В МТЗ відзначили, що трактор оснащений надійною трансмісією з валом відбору потужності (ВВП), автоматичним включенням ПВМ і блокування диференціала, а також навісним пристроєм з електрогідравлічним керуванням, що дозволяє налаштовувати різні режими роботи з агрегатами.

Крім того, в МТЗ заявили, що в новій моделі передбачені опції для комфортної роботи тракториста.

«Ми зробили цей трактор з урахуванням побажань тих, хто працює з нашою технікою. Сучасна кабіна підвищеної комфортності на нову систему підвіски, комфортний пост управління, оснащений клімат контролем, сидінням з пневмопідвіскою і мультимедіа – все це дозволить полегшити працю тракториста», –  зазначив Віталій Вовк.У компанії також відзначили суттєві зміни в екстер’єрі трактора –  модель виконана відповідно до нової концепції дизайну лінійки техніки МТЗ.
Читайте також:Belarus випустив перший чотиригусеничний трактор