Агромаркет

У рамках весняної форвардної програми ДПЗКУ планує закупити 150–200 тис. тонн зерна

14 лютого АТ «Державна продовольчо–зернова корпорація України» (ДПЗКУ) приступає до реалізації весняної частини форвардної програми закупівлі зерна врожаю–2020, в рамках якої планується додатково закупити 150-200 тис. тонн зерна.

Про це повідомляється на сайті корпорації.

«ДПЗКУ буде укладати договори та здійснювати попередню оплату на закупівлю пшениці, ячменю, кукурудзи та жита за конкурентною ринковою ціною. Виробникам, які мають, мінімум двохрічний позитивний досвід роботи з корпорацією, надається додаткова знижка в ставці фінансування в розмірі 0,25% річних», – ідеться в повідомленні.

Приймання заявок на поставку зерна урожаю-2020 буде відкрито з 14 лютого, а підписання нових форвардних договорів почнеться з другої половини березня, після проведення перевірок фінансового стану виробників.

Як зазначається, у попередні роки корпорація співпрацювала з фермерами лише через окремі маршрутні філії, що обмежувало можливості виробників швидко та ефективно поставляти продукцію на адресу компанії.

Цього року ДПЗКУ збільшить кількість філій, задіяних в форвардній програмі, що дозволить скоротити час на оформлення договорів і поставку продукції. Для зручності виробників будуть працювати 49 відділень у 20 регіонах України.

Нагадаємо, нещодавно ДПЗКУ виплатила $115,9 млн за кредитом.

Додати коментар

Такий e-mail вже зареєстровано. Скористуйтеся формою входу або введіть інший.

Ви вказали некоректні логін або пароль

Sorry that something went wrong, repeat again!