У 2019 році в Україні очікується зростання виробництва м’яса на 6%
Загальне виробництво м’яса в Україні в 2019 році, за очікуваннями ФАО, зросте на 6%.
Про це повідомив аналітик агропродовольчих ринків ФАО Андрій Панкратов.
Це зростання позначиться своєю чергою на збільшенні експорту, головним чином – курятини, зауважив він. Очікується, що обсяги поставок українського м’яса птиці на зовнішні ринки зростуть майже на 25%.
Також у ФАО прогнозують цього року зростання споживання м’яса в Україні на 1-2%, у першу чергу за рахунок м’яса птиці.
Нагадаємо, за 10 місяців 2019 року Україна відправила на експорт 333,8 тис. тонн м’яса та їстівних субпродуктів птиці, що на 1,5% перевищує результат всього 2018 року.
Додати коментар