Тваринництво

«ДеЛаваль» представив першу доїльну систему, що автоматично підтверджує тільність корів

Компанія «ДеЛаваль» представила найновіше доповнення до лінійки обладнання VMS – доїльну систему DeLaval VMS V310. Вона постачається з новим модулем DeLaval RePro, який дозволяє автоматично визначати охоту та тільність корови безпосередньо під час процесу доїння.

Про це повідомили у компанії.

Нову систему DeLaval VMS V310 розроблено на основі системи VMS V300, запущеної 2018 року. Всі характеристики систем – DeLaval InControl, DeLaval PureFlow і DeLaval InSight – стандартні для обох систем, а от DeLaval RePro доступна виключно у версії VMS V310.

Система DeLaval RePro забезпечить фермерів точною інформацією стосовно статусу відтворення кожної корови в стаді. Разом із визначенням охоти, тільності та рівня прогестерону, є можливість у режимі реального часу виявити тварин із порушеннями статевого циклу. Ця дозволить економити час і кошти на управління відтворенням та уникати зайвих днів неплідності та міжотельного інтервалу.

DeLaval VMS V310 – перша доїльна система, яка автоматично підтверджує тільність корів. Це сприяє збереженню здоров’я тварин та економії витрат на послуги ветеринарів за рахунок того, що корови запліднюються в найбільш сприятливий час для більш продуктивного довголіття.

«За використання системи VMS V310 робот бере на себе 90% наших задач, – зазначив Крістіан Легре, користувач системи DeLaval VMS V310 (Франція). – Раніше потрібно було проводити УЗД. Навряд чи це буде потрібно в майбутньому, оскільки система сама повідомляє, коли корови стають тільними».

Нова доїльна система DeLaval VMS V310 буде доступною з 1 січня 2020 року.

Додати коментар

Такий e-mail вже зареєстровано. Скористуйтеся формою входу або введіть інший.

Ви вказали некоректні логін або пароль

Sorry that something went wrong, repeat again!