Агромаркет

Для виготовлення олії з чорного кмину найкраще підходить індійська сировина, - думка

Обираючи сировину для виробництва олії з чорного кмину між українською, єгипетською й індійською для споживання продукту в Україні, краще обирати останню.

Такого висновку дійшов підприємець Олександр Сорока, який виготовляє олію холодного віджиму з насіння нішових культур під брендом «Справжня олія».

Підприємець уважає, що споживачі, які познайомилися з цим продуктом за кордоном, очікують смаку та запаху, який їм сподобався та запам’ятався під час подорожі.

За його словами, продукція, виготовлена з індійського насіння, має досить виражений колір і смак, але менш насичений, ніж із єгипетської.

А от з вітчизняної сировини олія виходить «лайтовою»: прозорішою і з менш вираженим смаком.

Як повідомлялося раніше, минулорічне насіння не придатне для виготовлення лляної олії.

Додати коментар

Такий e-mail вже зареєстровано. Скористуйтеся формою входу або введіть інший.

Ви вказали некоректні логін або пароль

Sorry that something went wrong, repeat again!