Тваринництво

Підприємства виробляють понад чверть молока екстраґатунку

За дев’ять місяців цього року на перероблення надійшло на 20% більше молока екстраґатунку, ніж за аналогічний період минулого року. Його постачають лише підприємства.

Про це свідчать дані Державної служби статистики.

У загальному обсязі сировини, що надійшла  на перероблення від підприємств, частка молока екстраґатунку сягнула 25,7%; вищого ґатунку – 36,7%; першого ґатунку – 33% (655 тис. тонн); другого ґатунку – 4%; неґатункового – 0,8%.

Серед загального обсягу сирого молока, що надійшло на переробні підприємства від населення, частка вищого ґатунку становить 0,1%; першого ґатунку – 11,3%; другого ґатунку – 83,9%; неґатункового – 4,7%.

Нагадаємо, протягом січня-вересня 2019 року на переробні підприємства України надійшло 2,97 млн тонн молока, що на 9,2% менше, ніж за аналогічний період минулого року.

Додати коментар

Такий e-mail вже зареєстровано. Скористуйтеся формою входу або введіть інший.

Ви вказали некоректні логін або пароль

Sorry that something went wrong, repeat again!