«Чікен-Люкс» планує збільшити виробництво курятини до 3,2 тис. тонн на рік
ТОВ «Чікен-Люкс» (Дніпропетровська область), яке вирощує курей-бройлерів, у 2020 році планує збільшити потужність виробництва до 3,2 тис. тонн м’яса на рік. Наразі річна потужність сягає 2,5 тис. тонн.
Про це директор «Чікен-Люкс» Костянтин Литвинюк розповів в інтерв’ю журналу «Наше птахівництво».
Підприємство утримує 220 тис. голів птиці одночасної посадки. «Наступного року ми плануємо побудувати три додаткових пташники», – зазначив він.
Крім того, за словами Костянтина Литвинюка, заплановано відкриття 25 магазинів роздрібної торгівлі з продукцією «Чікен-Люкс» у Дніпропетровській області, а також частково вихід на ринок Дніпра.
Довідка
«Чікен-Люкс» є обласним локальним постачальником м’яса. Має два забійні цехи: промисловий забій – до 2,5 тис. голів/год., ручний забій – до 2 тис. голів на зміну. Продукцію реалізує під ТМ «Чікен-Люкс».
Додати коментар