Протягом І півріччя МХП виробив на 15% курятини більше
Агрохолдинг «Миронівський хлібопродукт» (МХП) у ІІ кварталі 2019 року збільшив загальні обсяги виробництва курятини на 17% порівняно з аналогічним періодом минулого року – до 182,3 тис. тонн.
Проти І кварталу цього року – зростання на рівні 6%, повідомила прес-служба компанії.
У І півріччі виробництво курятини зросло на 15% порівняно з аналогічним періодом минулого року та склало 353,6 тис. тонн.
Зростання зумовлено здебільшого збільшенням виробництва курятини в результаті розширення другої черги Вінницького птахокомплексу, уточнили в компанії.
З січня цього року МХП ввів у експлуатацію два додаткові виробничі майданчики (бригади) і тепер вирощує птицю у п’яти бригадах Вінницького птахокомплексу другої черги.
Цього року також планується запустити два додаткові майданчики з вирощування птиці.
Крім того, словенська компанія Perutnina Ptuj, нещодавно придбана МХП, у ІІ кварталі 2019 року виробила 15,6 тис. тонн курятини та індичатини. У І півріччі її виробничі потужності склали 20,6 тис. тонн курятини та індичатини.
Додати коментар