Агрономія

Вартість пивоварного ячменю цього сезону зросте на 15-20%

Вартість пивоварного ячменю цього сезону зросте на 15-20%

У 2018/19 маркетинговому році ціна на пивоварний ячмінь в Україні зросте на 15-20%.

Про це повідомив Олександр Івашина, регіональний директор з постачання компанії Malteurop Ukraine, що входить до є один з найбільших переробників пивоварного ячменю в Україні.

За його словами, в новому сезоні виробників пива очікує посилення конкуренції за сировину і його можливе подорожчання.

Ситуація з солодом буде залежати від ситуації на ринку пивоварного ячменю.

Крім цього, на зростання вартості пивоварного ячменю вплине і підвищення цін на фуражний ячмінь і глобальне зниження виробництва ячменю в Чорноморському регіоні.

AgroTimes

Додати коментар

Такий e-mail вже зареєстровано. Скористуйтеся формою входу або введіть інший.

Ви вказали некоректні логін або пароль

Sorry that something went wrong, repeat again!