Елеватор

Дві інтегровані лінії поліпшують роботу елеватора

Дві інтегровані лінії поліпшують роботу елеватора

Завдяки будівництву двох інтегрованих ліній з приймання зерна Капітанівське зернозберігальне підприємство (ЗЗП) значно покращило свою роботу.  

Такі лінії можуть працювати як окремо одна від одної, так і разом, пише журнал The Ukrainian Farmer.

«Зараз по кілька ліній будують на кожному елеваторі, щоб у разі зупинки однієї робота не припинялася, а тривала на інших. Утім, ці лінії зазвичай або цілком автономні, або поєднані між собою лише у якійсь одній точці, наприклад, у місці приймання», – зазначає директор підприємства Олександр Ніколенко.

За його словами, обидві лінії Капітанівського ЗЗП повністю інтегровані між собою, що додає підприємству зручностей у роботі.

Наприклад, якщо на елеватор надходить зерно з підвищеним умістом сміття, яке сепаратор не здатний почистити за один прохід, замість того, щоб повертати його на повторне чищення, зерновий потік скеровується на другу лінію, звідки він потрапляє в інший сепаратор, і вже далі – на сушарку або в сховище.

«Таким чином ми уникаємо перерв у роботі й зайвих простоїв автотранспорту на вивантаженні», — наголошує Олександр Ніколенко.

Довідка

Капітанівське зернозберігальне підприємство знаходиться у Кіровоградській області. Входить до I&U Group (раніше – «Агроспецсервіс»).

 

AgroTimes

Додати коментар

Такий e-mail вже зареєстровано. Скористуйтеся формою входу або введіть інший.

Ви вказали некоректні логін або пароль

Sorry that something went wrong, repeat again!