З’явилися Методичні рекомендації щодо експорту харчових продуктів тваринного походження до Китаю для виробників
Держпродспоживслужба розробила Методичні рекомендації для державних інспекторів Держпродспоживслужби та операторів ринку, які мають експортувати харчові продукти тваринного походження до Китаю.
Методичні рекомендації містять інформацію та описують процедури експорту продуктів тваринного походження до КНР, зокрема, молочних продуктів та замороженої яловичини.
Нагадаємо, що у травні 2017 року Україна підписала Протокол інспекційних, карантинних та ветеринарно-санітарних вимог щодо експорту замороженої яловичини з України до КНР, відповідно до якого Україна була схвалена як країна-експортер замороженої яловичини.
Крім того, Держпродспоживслужба продовжує роботу над розширенням списку підприємств-експортерів молочних продуктів до КНР. На сьогодні таких компаній 27.
Додати коментар