На Львівщині вирощують зелень екологічним способом
На підприємстві «АТ Зелений кошик» (Львівська область) для вирощування зелені обрали метод гідропоніки. Таким прогресивним екологічним способом компанія зараз вирощує петрушку, базилік, м’яту та цибулю на зелень.
Восени асортимент розширять за рахунок кінзи, селери листової, салату та руколи.
Про це повідомляє Клуб Ділових Людей.
Відпрацьовувати технологію, за якою, за словами експертів, в Україні мало хто працює на такому високому рівні, допомагали представники всесвітньо відомої агрокомпанії Rukzwaan.
Перший великий урожай зелені «АТ Зелений кошик» зібрав у вересні. Компанія постачає зелень до відомої мережі ресторанів «!ФЕСТ».
Підприємство працює як інвестиційний проект, який профінансували 55 акціонерів – учасників Клубу Ділових Людей. Кожен з них вклав у проект від 19 до 95 тис. грн.
Додати коментар