Техніка

Case IH анонсує серію "польових" відео

Case IH анонсує серію

Case IH запускає перше відео своєї нової серії на YouTube. В 9 відео, що будуть випущені між 25 квітня та 13 травня, зображуються виклики, котрі стоять перед сучасним сільським господарством.

 

Серія відео розпочинається зі знайомства з фермерами з 8 країн по всьому світу. Протягом наступних трьох тижнів глядачі матимуть змогу спостерігати за тим, як фермери долають складні завдання, що стоять перед ними – від підготовки поля до збирання врожаю.

 

“Пересічний споживач в нашому світі сприймає наявність їжі як належне”, – каже Президент бренду Case IH, Андреас Клаузер. “Вона завжди доступна, відносно дешева, а вибір в найближчому продуктовому магазині практично безмежний. Праця фермерів стала настільки ефективною, що в Європейському Союзі до галузі вирощування продуктів харчування залучено лише 5% населення. В Сполучених Штатах, де фермерські господарства часто є більшими за розміром, лише 2% населення беруть участь у сільському господарстві. Це означає, що дуже мало людей насправді знають, як саме вирощується їжа. В цій серії відео ми хочемо розповісти, яким чином така невелика кількість фермерів здатна подолати безліч викликів, що стоять перед ними, аби забезпечити стабільне постачання продуктів харчування споживачам по всьому світу”.

 

Щоб створити цю серію відео, наші знімальні команди вирушили в Австралію, Бразилію, Китай, Францію, Німеччину, Румунію, США та Зімбабве з метою відобразити життя на 10 фермах. Ці ферми виробляють велику кількість продуктів: цукрову тростину для виробництва етанолу в Зімбабве, молоко для сиру Комте у Франції, соєві боби для виробництва продуктів харчування та фуражу для тварин в Бразилії та США, кормову кукурудзу в Китаї, пшеницю в Австралії та Румунії, цукровий буряк в Німеччині, а також багато іншого.

 

“Незважаючи на різницю в розмірах ферм, видах рослин та культурах, для всіх цих фермерів є спільною одна риса: їх гордість за те, чим вони займаються щодня, аби нагодувати світ. Ця гордість дається важкою працею. Щоб виробити свою продукцію, вони повинні враховувати безліч факторів, і вони роблять це надзвичайно впевнено. Ми в Case IH дуже пишаємось тим, що всі ці фермери обрали наше обладнання для виконання своєї благородної праці”, – підсумував Клаузер.

 

Побачити ці відео ви зможете на каналі Case IH в YouTube Case IH Україна

 

 

AgroTimes.net

Додати коментар

Такий e-mail вже зареєстровано. Скористуйтеся формою входу або введіть інший.

Ви вказали некоректні логін або пароль

Sorry that something went wrong, repeat again!