Тваринництво

Big Dutchman придбав голландську компанію Inno+

Big Dutchman придбав голландську компанію Inno+

Група компаній Big Dutchman з Фехта-Кальвеслаге придбала голландське підприємство Inno+.

 

Компанія Inno+, в якій працює 25 співробітників та чистий прибуток складає близько 25 млн. євро, є провідним постачальником в Європі систем очищення відпрацьованого повітря та обладнання з рекуперації тепла у сучасному тваринництві.

 

Головний офіс Inno+ знаходиться у м. Паннинген, провінція Лімбург, недалеко від німецько-голландського кордону. На регіональному рівні комерційна діяльність підприємства зосереджена на територіях таких країн, як Німеччина, Бельгія та Голландія. З моменту заснування у 2003 році підприємство очолює М. Ортманс. Він і в подальшому залишається керівником та «двигуном» технічного розвитку Inno+.

 

«Тепер з продукцією компаніє Inno+ ми маємо можливість запропонувати нашим клієнтам більший спектр систем очищення повітря та рекуперації тепла» – наголосив голова правління Big Dutchman Бернд Меєрполь.

 

«Об’єднавши наші технічні ноу-хау, в майбутньому ми будемо працювати ще більш інтенсивніше над практичними рішеннями, які дозволяють скоротити використання антибіотиків, при цьому покращити самопочуття тварина на фоні зростання екологічності тваринницьких господарств».

 

Компанія Inno+ в минулому році отримала від Німецького сільськогосподарського товариства (DLG) сертифікат на свою систему очищення відпрацьованого повітря для відгодівлі бройлерів. Інші системи очищення від Inno+ знаходяться в процесі сертифікації компанією DLG.

 

Добре ім’я в бізнесі формується на протязі багатьох років та базується на комплексних інноваційних методиках клімату в тваринницьких приміщеннях, на так званій концепції TerraSea: починаючи із збереження тепла у грунті, використання підлогового опалення з метою охолодження та опалення корпусів з використанням теплообмінників та теплонасосів, та закінчуючи цілими системами з очищення відпрацьованого повітря – шляхом грамотної комбінації зовсім різних технологій компанії Inno+ вдається здобути стійкої динаміки оптимізації повітря у тваринницьких приміщеннях та суттєвого скорочення повітряних емісій на фоні застосування рекуперації тепла і енергозберігаючого обладнання.

 

На фото зліва-направо: Голова правління Big Dutchman AG – Бернд Меєрполь, Президент Inno+  – Маурік Ортманс та помічник голови правління Big Dutchman – Ларс Форнхузен.

 

 

AgroTimes.net

Додати коментар

Такий e-mail вже зареєстровано. Скористуйтеся формою входу або введіть інший.

Ви вказали некоректні логін або пароль

Sorry that something went wrong, repeat again!